MIND-WALK HOOGLAND
Loop je hoofd leeg...

Cursus Mind-Walk 8 lessen

Inhoud

De cursus Mind-Walk bestaat uit 8 lessen. Alle lessen hebben een ander thema en worden lekker buiten gegeven. De meditatieve wandelingen worden afgewisseld met oefeningen uit de yoga en tai-chi. Er worden leuke materialen gebruikt en bij elke les is er tijd voor een korte meditatie. De voordelen van wandelen, yoga en mindfulness zijn wetenschappelijk bewezen en allang niet meer zweverig.

Voor wie?

Heb je op dit moment weinig energie en wil je je fitter voelen? Of zit je prima in je vel en wil je werken aan je persoonlijke ontwikkelingsproces? Mind-walk is heerlijk! Met Mind-Walk leer je meer te luisteren naar je gevoel, kun je beter je grens aangeven en krijg je tools om je beter te ontspannen. Leeftijd, wandelervaring en conditieniveau is niet van belang.

Data Nieuwe Groepen 

Een nieuwe MindWalk 8 groep gaat starten op: 

  • donderdag 19 september 2019 om 10.30 uur.  De andere cursus data zijn: 
  • donderdag 26 september
  • donderdag 3, 10, 17, 24 en 31 oktober
  • donderdag 14 november

Wil je op de hoogte blijven? Dat kan het beste door je gegevens achter te laten in het contactformulier en aan te geven dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen. De data van de nieuwe groepen worden als eerste via de nieuwsbrief bekend gemaakt. (Ik stuur alleen een nieuwsbrief als er echt nieuws is.

Kosten 

Mindwalk (8 lessen van 75-90 minuten) €109,95 inclusief materialen

Docentes

Puck Jansen en Janine de Bock

Reviews

 "Ik vond de meditatieve wandelingen leuk. Het geeft je inzicht in jezelf en rust." 

"Wat is Mind-Walk een cadeautje voor mezelf! Ik kijk er elke week naar uit. Allerlei onderwerpen komen aanbod. En alles is te gebruiken in het hier en nu. Het doet veel met me en het maakt me wijzer. In het dagelijks leven komt er door de week heen regelmatig even een reminder/gedachten binnen naar aanleiding van de les die we de dinsdag daarvoor hebben gehad. Ik hoop alle wijze lessen en meditaties vast te houden, de cadeautjes van Janine zullen me daar zeker bij helpen. "  Abeltje 

"Leuke cursus! Echt een aanrader! De thema's zijn leuk en afwisselend. Janine geeft een mooie mix in de les. Het is fijn. Persoonlijk heeft deze cursus mij rust gebracht, stof tot nadenken maar ook gezelligheid!" S. 

"Ik begon met de mindwalk cursus gelijktijdig met de re-integratie op mijn werk. De lessen hebben mij erg geholpen om vanuit mijn hoofd meer in mijn lijf te komen en mij ondersteunt tijdens deze (voor mij) intensieve periode op mijn werk, zonder dat de lessen zwaar of intensief aanvoelden. Het heeft mij meer balans en rust opgeleverd en ik zou iedereen deze cursus van harte willen aanbevelen!" Patricia