MIND-WALK HOOGLAND
Loop je hoofd leeg...

Mind-Walk 5 elementen

Mind-Walk 5 elementen 

Deze cursus van 5 lessen kan het vervolg zijn op de basiscursus maar kan ook los van de basiscursus worden gevolgd. In deze cursus ga je aan de slag met de 5 elementen hout, vuur, aarde, metaal en water. De meditatieve wandelingen gecombineerd met oefeningen uit de qigong, tai chi en yoga en vind je rust en kalmte met meditatie.  

Voor wie?

Heb je op dit moment weinig energie en wil je je fitter voelen? Of zit je prima in je vel en wil je werken aan je persoonlijke ontwikkelingsproces? Mind-walk is heerlijk! Met Mind-Walk leer je meer te luisteren naar je gevoel, kun je beter je grens aangeven en krijg je tools om je beter te ontspannen. Leeftijd, wandelervaring en conditieniveau is niet van belang.

Data Nieuwe Groepen 

Wil je op de hoogte blijven? Dat kan het beste door je gegevens achter te laten in het contactformulier en aan te geven dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen. De data van de nieuwe groepen worden als eerste via de nieuwsbrief bekend gemaakt. (Ik stuur alleen een nieuwsbrief als er echt nieuws is.

Kosten 

Mindwalk de 5 elementen (5 lessen van 75-90 minuten) €69,95 inclusief materialen.

Docente

Janine de Bock 

Reviews

"MindWalk – een kadootje voor jezelf! 5 x tijd voor jezelf en aandacht voor je omgeving in het mooie Park Schothorst, met fijne zinvolle gesprekken en ‘opdrachten’ en tips om bewuster van je emoties te zijn / worden. Ik voelde letterlijk en figuurlijk meer rust en ruimte na de les, heerlijk. Mede door de openheid en het kwetsbaar opstellen van de docente was de groep echt een groep en kon er veel gedeeld worden. Ik neem de adviezen en het positieve gevoel met me mee. Als je jezelf rust, aandacht en ruimte gunt is deze cursus zeker een aanrader." Lieve groet, Marga

"De afgelopen 5 maandagmiddagen heb ik meegedaan aan de MindWalk-5 elementen.Naast dat het heerlijk was om buiten te zijn, bewust te wandelen en je omgeving waar te nemen, is het ook een bijzondere ervaring geweest om een groep prachtige vrouwen te mogen leren kennen en met hen te kunnen delen. Met respect voor ieders eigenheid en inbreng. En met ruimte voor je ‘ruimte’. Op een zeer fijne manier begeleid door Janine, dank je wel hiervoor!" Yvonne